Защо да избереш WordPress?

WordPress е световно известна CMS платформа, създадена първоначално като помощен софтуер за поддържане на блогове (лични и бизнес). С времето обаче, се наложи като отличен инструмент за създаване и на уеб сайтове и електронни магазини.

Най-сериозното и предимство, е че е безплатна за употреба и дава възможност за стилизиране според нуждите на потребителя. С малко допълнителни финансови ресурси, можеш да се сдобиеш с чудесна тема и допълнителни екстри за твоя проект. Системата предлага неограничени възможности за визуализиране на съдържанието, включване на допълнителен код от страна на програмиста с цел адаптиране според нуждите на потребителя. Предлага се в разнообразни езикови пакети, което допълнително улеснява работата с нея.

Статистиките сочат, че към 2018 г.:

  • над 80 милиона сайта използват WordPress;
  • Около 30% от всички сайтове в световен мащаб използват платформата;
  • Ежедневно над 50 000 нови WordPress сайта се добавят към статистиката.

ОнМаркет не гарантира за точността на предоставените данни. Те се променят с твърде голям темп. Можеш безплатно да тестваш платформата. Повече информация тук.

Ако до момента не си работил с платформата, ще Ви е необходимо малко повече време за да създадеш своя уеб сайт. Освен това за да бъде напълно функциониращ, ще му е необходим домейн, хостинг, сертификат за сигурност и други допълнителни инструменти.  Не на последно място трябва да се съобразиш със съответните закони, в юриздикцията, на които ще попадне твоят уеб сайт и услугите в него.

Ако предпочиташ да се обърнеш внимание бизнеса си, докато ние да се погрижим за създаването на твоят уеб сайт. Свържи се с нас